Gravidfoto

Bra bilder på magen med det nya livet som är på väg är ett unikt minne för livet. Den bästa tiden för fotografering av graviditeten är såklart individuell, men sjunde till åttonde månaden brukar vara en bra period. Fotograferingen tar ungefär en timme om det är mamman och magen som kommer. Om pappan och kanske syskon vill vara med får ni räkna med upp till två timmar.

 

att tänka på inför fotografering

Tröjor, byxor och framför allt strumpor ger ofta mycket tydliga streck och märken på kroppen och dessa kan ibland ta flera timmar på sig att försvinna helt. Se till att ha löst sittande kläder före fotograferingen.

Många blivande mammor vill både ha avklädda bilder i till exempel underkläder, samt en påklädd variant. Välj gärna figurnära kläder som framhäver kroppsformerna. Det är ju trots allt det som är poängen med att skapa fotominnen när man är med barn…

Graviditeten är en mycket speciell tid i en kvinnas liv. En tid som också går alldeles för fort!

Det är också lätt att glömma detaljerna, hur stor magen var osv.


Kom och ta en serie vackra porträtt på/med din gravida mage. Välj ett tillfälle under din graviditet eller skapa en vacker serie över tid. Hör av dig för att prata igenom dina tankar och idéer! Boka nu!